Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen.
Verraten Sie uns Ihren Lieblingsbetrieb und gewinnen Sie...
Liebling 7fbf63b1ad145b851b36b41c12490a9c2b7768aba83bae09c29d67a306c7db40

Lieke's Magic Cakes

Konditoren, Made

Workshops in taart- en cupcake decoratie

Lieke’s Magic Cakes is een klein bedrijf dat gevestigd is in Made. In haar eigen atelier en workshopruimte is Lieke Mureau dagelijks bezig met nieuwe creaties. De eigenaresse is in het bezit van een PME Master certificaat en Wilton certificaten.

Wij verzorgen workshops in taart- en cupcake decoratie waarbij er regelmatig op actuele onderwerpen wordt ingegaan (onder andere Valentijn, carnaval, zomer, Sinterklaas en Kerst). Wij kunnen ook leuke kinderfeestjes organiseren in onze eigen ruimte, waarbij de jarige met vriendjes heel creatief bezig kan zijn!

 

Taarten en cupcakes op bestelling

Ook kunnen wij voor u taarten (zoals bruidstaart of een geboorte taart) en cupcakes op bestelling maken en leveren. Alle taarten, cupcakes, versieringen en vullingen worden met de hand gemaakt in het eigen atelier.

Lieke’s Magic Cakes onderscheidt zich door voor ieder budget een workshop, taart of cupcakes te kunnen verzorgen waarbij er niet wordt ingeleverd op creativiteit en kwaliteit.

Bildergalerie

Das könnte Sie auch interessieren
Cafe Konditorei Blocher
Konditoren, Wien
Kaffeekonditorei Hübler
Konditoren, Wien
Confiserie Collection Hynek
Konditoren, Mistelbach
Bäcker, Waidhofen an der Ybbs
Cafe Konditorei Braun
Konditoren, Marbach an der Donau
Gastronomie, Grein
Martin Mayer Schokoladen
Konditoren, Meggenhofen